NERA DISPLAYS úspěšně dokončila projekt pro PENNY MARKET: 1 000 stojanů na cigarety nainstalováno po celé České republice

Nedávný projekt společnosti NERA DISPLAYS pro PENNY MARKET a IMPERIAL BRANDS, který zahrnoval instalaci 1 000 stojanů na cigarety po celé České republice, představuje odbornost společnosti v poskytování inovativních a přizpůsobených řešení pro zobrazení. Spolupráce nejen zlepšuje zážitek z nákupu pro zákazníky PENNY MARKET, ale také nastavuje scénu pro možné budoucí spolupráce mezi třemi lídry v odvětví.

Úvod: V strategickém kroku k zlepšení nákupního zážitku a optimalizaci viditelnosti produktu NERA DISPLAYS nedávno dokončila velký projekt ve spolupráci s PENNY MARKET. Projekt zahrnoval dodání a instalaci 1 000 stojanů na cigarety IMPERIAL BRANDS ve různých pobočkách PENNY MARKET po celé České republice.

Zlepšení viditelnosti ve prodejně: Hlavním cílem tohoto projektu bylo poskytnout IMPERIAL BRANDS a PENNY MARKET řešení, které nejen účinně organizuje jejich sklad cigaret, ale také výrazně zlepšuje viditelnost produktů. NERA DISPLAYS, přední poskytovatel inovativních řešení pro zobrazení, byla pověřena úkolem navrhnout a dodat stojany na cigarety přizpůsobené specifickým potřebám PENNY MARKET.

Efektivní distribuce po celé zemi: Sítí obchodů PENNY MARKET rozprostírající se po celé České republice nebyla logistika dodání a instalace 1 000 stojanů žádným malým úkolem. NERA DISPLAYS provedla pečlivě naplánovanou strategii distribuce, zajistila včasné a přesné dodání každé pobočce PENNY MARKET.

Instalace a školení: NERA DISPLAYS se neomezovala pouze na dodání stojanů; poskytla také komplexní instalační služby a školení pro personál PENNY MARKET. Tento praktický přístup zajistil bezproblémovou implementaci a zaměstnanci obchodu byli dobře vybaveni k řízení a údržbě nových displejů.

Výhody pro PENNY MARKET A IMPERIAL BRANDS: Úspěšné dokončení tohoto projektu přineslo mnoho výhod PENNY MARKET a IMPERIAL BRANDS. Zlepšená viditelnost cigaretových produktů zjednodušila zákazníkům lokalizaci jejich oblíbených značek, což vedlo k efektivnějšímu nákupnímu zážitku. Kromě toho organizované a esteticky příjemné zobrazení přispívá k lepšímu prostředí obchodu.

Blog

Další články

Automatické výdejníky na cigarety.

Více informací
Kariéra

Pracujte u nás

Pracujte u nás

Nabízíme prostředí prosperující středně velké rodinné firmy s dlouhou tradicí, přátelský kolektiv který táhne za jeden provaz a hraje fair-play. Dobrou dopravní dostupnost MHD Brno a parkoviště pro zaměstnance, kvalitní stravování přímo ve firmě.

Všechny nabídky

Konstruktér

Detail pozice

Zástupce vedoucího výroby

Nabízíme prostředí prosperující

Detail pozice