NERA DISPLAYS úspěšně dokončila projekt pro PENNY MARKET

Nedávný projekt společnosti NERA DISPLAYS pro PENNY MARKET a IMPERIAL BRANDS, který zahrnoval instalaci 1 000 stojanů na cigarety po celé České republice, představuje odbornost společnosti v poskytování inovativních a přizpůsobených řešení pro zobrazení. Spolupráce nejen zlepšuje zážitek z nákupu pro zákazníky PENNY MARKET, ale také nastavuje scénu pro možné budoucí spolupráce mezi třemi lídry v odvětví.

Úvod: V strategickém kroku k zlepšení nákupního zážitku a optimalizaci viditelnosti produktu NERA DISPLAYS nedávno dokončila velký projekt ve spolupráci s PENNY MARKET. Projekt zahrnoval dodání a instalaci 1 000 stojanů na cigarety IMPERIAL BRANDS ve různých pobočkách PENNY MARKET po celé České republice.

Zlepšení viditelnosti ve prodejně: Hlavním cílem tohoto projektu bylo poskytnout IMPERIAL BRANDS a PENNY MARKET řešení, které nejen účinně organizuje jejich sklad cigaret, ale také výrazně zlepšuje viditelnost produktů. NERA DISPLAYS, přední poskytovatel inovativních řešení pro zobrazení, byla pověřena úkolem navrhnout a dodat stojany na cigarety přizpůsobené specifickým potřebám PENNY MARKET.

Efektivní distribuce po celé zemi: Sítí obchodů PENNY MARKET rozprostírající se po celé České republice nebyla logistika dodání a instalace 1 000 stojanů žádným malým úkolem. NERA DISPLAYS provedla pečlivě naplánovanou strategii distribuce, zajistila včasné a přesné dodání každé pobočce PENNY MARKET.

Instalace a školení: NERA DISPLAYS se neomezovala pouze na dodání stojanů; poskytla také komplexní instalační služby a školení pro personál PENNY MARKET. Tento praktický přístup zajistil bezproblémovou implementaci a zaměstnanci obchodu byli dobře vybaveni k řízení a údržbě nových displejů.

Výhody pro PENNY MARKET A IMPERIAL BRANDS: Úspěšné dokončení tohoto projektu přineslo mnoho výhod PENNY MARKET a IMPERIAL BRANDS. Zlepšená viditelnost cigaretových produktů zjednodušila zákazníkům lokalizaci jejich oblíbených značek, což vedlo k efektivnějšímu nákupnímu zážitku. Kromě toho organizované a esteticky příjemné zobrazení přispívá k lepšímu prostředí obchodu.

Blog

Další články

Rozhovor se Simonou Z. pro Časopis Géčko

Více informací

Boxy na kola

Více informací

Automatické výdejníky na cigarety.

Více informací

Zúčastnili jsme se veletrhu Euroshop 23’

Více informací

Prohlédněte si naši nabídku výdejních parcel boxů

Více informací
Kariéra

Pracujte u nás

Pracujte u nás

Nabízíme prostředí prosperující středně velké rodinné firmy s dlouhou tradicí, přátelský kolektiv který táhne za jeden provaz a hraje fair-play. Dobrou dopravní dostupnost MHD Brno a parkoviště pro zaměstnance, kvalitní stravování přímo ve firmě.

Všechny nabídky

Vedoucí technického a nákupního oddělení

Detail pozice

Obchodní referent/ka

Nabízíme prostředí prosperující

Detail pozice