Zúčastnili jsme se veletrhu Euroshop 23’

Společnost NERA DISPLAYS pravidelně vystavuje na význačných evropských veletrzích se zaměřením na vybavení prodejen a retail.

Ve svých expozicích prezentujeme svým zákazníkům jak nové inovativní trendy tak i ověřené koncepce, které zákazníkům upravujeme podle jejich požadavků.

EUROSHOP 2023

Termín: 26.02 – 02.03.2023 / Düsseldorf 

Děkujeme za Vaši návštěvu naší expozice v hale 10, stánek G60. V naší expozici jsme se soustředili  na 4 hlavní segmenty výrobků požadovaných našimi stávajícími i novými zákazníky :

Automatizované sestavy výdejních boxů
Na trh nově uvedená sestava výdejních boxů s plně konfigurovatelnou kompozicí se standardními, chlazenými a mraženými schránkami.

Bezpečnostní skříně s dálkovým ovládáním
Na veletrhu jsme představili mimo našich standardních stojanů pro cenné zboží s dálkovým ovládáním nově i 100cm široký stojan a dvoudveřový, extra široký stojan s otvíráním pomocí skenování QR/EAN kódů.

Stojany pro tabákové výrobky
Podlahové, stolní i nadpokladní stojany s pružinovými podavači nebo gravitačním posunem s ručně nebo motoricky ovládanou roletou. Podle legislativy platné v dané zemi můžeme nabídnou neprůhledné nebo plně průhledné rolety, variantně i flip-flap uzavírání pomocí klapek.

Stojany pro benzinové stanice
Modely do náročných klimatických podmínek se zvýšenou ochranou proti korozi a plně zákaznicky konfigurovatelnými rozměry, s odolnými policemi pro provozní kapaliny a bezpečnostní vanou.

 

EUROSHOP 2020

Termín: 16 – 20.02.2020 / Düsseldorf

EUROSHOP 2014

Termín: 16 – 20.02.2014 / Düsseldorf

Náš první veletrh INTECO 1992

V tomto roce jsme poprvé vystavili naše produkty ve vlastní expozici

Termín: 9-13.04.1992 / Brno

Blog

Další články

Rozhovor se Simonou Z. pro Časopis Géčko

Více informací

Boxy na kola

Více informací

NERA DISPLAYS úspěšně dokončila projekt pro PENNY MARKET

Více informací

Automatické výdejníky na cigarety.

Více informací

Prohlédněte si naši nabídku výdejních parcel boxů

Více informací
Kariéra

Pracujte u nás

Pracujte u nás

Nabízíme prostředí prosperující středně velké rodinné firmy s dlouhou tradicí, přátelský kolektiv který táhne za jeden provaz a hraje fair-play. Dobrou dopravní dostupnost MHD Brno a parkoviště pro zaměstnance, kvalitní stravování přímo ve firmě.

Všechny nabídky

Vedoucí technického a nákupního oddělení

Detail pozice

Obchodní referent/ka

Nabízíme prostředí prosperující

Detail pozice